- Főoldal - - Árak - - Szállítás - - Feltételek - - Használat - - Rendelés - - Képek - - AKCIÓ -


- Rendelés -


Olvasd el végig FONTOS!!!

Rendelésedet a legalzold@yahoo.com e-mail címen adhatod le az alábbiak szerint:

Kizárólag 18 év feletti személy rendelhet, és minden küldeményt csak személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával rendelkező személy vehet át!!!
Rendelésed a posta MPL futárszolgálatával lesz elküldve, garantált másnapi kézbesítéssel!
Nem a naponta járó leveles postásotok viszi!! A futár 8h- 16h között érkezik majd valamikor, ezt nem tudjuk befolyásolni! Ő átadja - Te kifizeted!

Ha már a rendeléskor tudod, hogy másnap biztos nem leszel otthon vagy nem tudsz otthon várni 8h-16h között "egész nap", akkor inkább kérd POSTÁN MARADÓRA!!! Ne keresgessen feleslegesen a futár.

Sima rendelés a bejelentett lakcímedre: PONTOS név, cím (irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó) és a rendelésed mennyisége!

Erre mi válasz e-mailt küldünk a feladásról és a várható érkezésről! Otthon kéne lenned az érkezés napján 8h- 16h között! Ha véletlenül ez nem megoldható, akkor bedob a futár egy értesítőt a postaládádba (ha be tud jutni a házba és rajta a neved a ládán) és azzal kell majd bemenned érte (személyivel) a postára, ott átveheted (fizetés ellenében) 10 napon belül, különben visszajön hozzánk és te tiltólistára kerülsz (több csomag nem megy neked).

Pl.: Nagy Gábor 5000 Szolnok, Rajt u. 13. 3/9. 10g, A típus!
Amelyik rendeléshez jár ajándék, az automatikusan benne lesz, nem kell külön kérned!

POSTÁN MARADÓRA KÉRÉS
(ha nem vagy otthon a kézbesítés napján mindenképpen így kérd!) Ekkor nem viszi ki a futár a címedre, (semmilyen papírt nem kapsz róla) neked kell majd személyesen (személyivel) bemenned érte 10 napon belül (különben visszajön hozzánk és tiltó listára kerülsz) az általad megadott postára, ott átveheted (fizetés ellenében)!

Bemész és a postán maradó, utánvétes CSOMAGODAT kerestesd! CSOMAGOT kerestess, mert levélként nem fogják megtalálni!!!

Postán maradóra rendeléskor: a PONTOS neved, a város neve kell még és annak a postának a PONTOS irányítószáma ( amelyik városban több posta van ott mindegyiké más és más, ezt meg kell előtte kérdezned), ahová a csomagodat szeretnéd, (utca, házszám nem kell)! Ha nem írod melyik posta, akkor mi alapból a fő postára (1-es posta) küldjük. Írd majd, hogy postán maradóra kéred! Erre mi válasz e-mailt küldünk a feladásról és a várható érkezésről!

Pl.: Nagy Gábor Bertalan 5005 Szolnok 5. posta. POSTÁN MARADÓ! 10g, A típus!
Amelyik rendeléshez jár ajándék, az automatikusan benne lesz, nem kell külön kérned!

A válasz E-mail lehet, hogy SPAM-ként fog érkezni, erre figyelj!!!